Hverdagskaffe

kr 350kr 480

Vipps
Varenummer: 10-1 Kategori:

Beskrivelse

Nå lanserer Konfiansa Hverdagskaffe – Norges beste kaffeabonnement?

Hverdagskaffe er vårt forsøk på å bli din faste leverandør av kaffe. Abonnementet varer i seks uker, og du vil deretter få tilbudet om å forlenge avtalen. Du kan velge mellom 250g/uke (tilsvarer rundt 6 dl om dagen) eller 166g/uke (tilsvarer rundt 3,5dl om dagen).

Ønsker du kun å kjøpe én pose? Trykk her. 

OBS! I slutten av august er vi dessverre utsolgt for Hverdagskaffe. Vi brenner mer kaffe i midten av september. Kjøper du abonnement nå, kommer første levering rundt midten av september. 

Prisen per pose (tilsvarende 250 gram) er 80 kroner, inkludert frakt! Til sammenligning koster en pose 225 gram Kjeldsberg Fairtrade-kaffe 59 kroner i butikk. Prisen på den minste pakken er noe høyere per gram.

Ta kontakt på e-post (bondevik@konfiansa.no) om du vil ha kaffen levert ferdig kvernet (filterkaffe). 

Hverdagskaffe er en vasket kaffe fra landsbyen Parami. Partiet fra Øst-Timor er fra 2021, men kaffen er fortsatt god (men likevel et lite stykke unna toppen av spesialkaffe).

All vår kaffe er importert i samarbeid med non-profit organisasjonen Raw Material. Raw Material har, i samarbeid med en gruppe produsenter i distriktet Atsabe, bygd opp Raimutin vaskestasjon. Her blir kaffen prosessert fra kaffebær til tørket kaffebønne (parchment coffee) og sentraliseringen av denne prosessen sørger for økt kvalitet. Gjennom å jobbe langsiktig med kaffeprodusentene dette området, er målet til Raw Material å sikre kvalitet og økt volum for å slik kunne gi økt inntekt.

I Trondheim jobber vi med Jacobsen & Svart for å brenne kaffebønnene. Når du kjøper en pakke kaffe, går omtrent 1/3 av inntektene til utviklingsprosjekter i Øst-Timor. Nå jobber vi iherdig for å sikre vårt lille nyoppstartede kooperativ bedre utstyr før årets høsting. Det vil sikre at vi neste år kan selge god, rettferdig kaffe til deg<3

Tilleggsinformasjon

Mengde

1500g (250g / uke), 1000g (166g / uke)