Rettferdig kaffe fra Øst-Timor.
Et ideelt prosjekt.
Alt overskuddet går tilbake til kaffebonden.
Økologisk*
kaffe
*Øst-Timor utgjør verdens største område som utelukkende produserer økologisk kaffe. Likevel er nesten ingenting sertifisert økologisk. Hvorfor det?
Sertifiseringen er for dyr.
Kaffe fra Laclo.
Laclo er et stedsnavn man kan finne flere steder i Øst-Timor, men denne kaffen kommer fra området Atsabe i regionen Ermera.
Smaksnoter – bakt pære, krem og kake.
Kaffe fra Koileki.
Koileki ligger i regionen Ermera, en region med høye fjell. Kaffen er importert av Raw Material.
Smaksnoter – bakt eple, rosin og brunt sukker.
Theory of change.
Lær mer om filosofien bak vårt arbeid.
Hverdags-kaffe.
Hverdagskaffe er en microlot fra Parami, Ermera. Kaffen er vasket og er vår rimeligste variant.
Smaksnoter – Bringebær, honning, plomme